Om HBB

Horsens Big Band er et fuldt besat big band bestående af 21 musikere heriblandt en sanger og en sangerinde. Orkestret ledes af den professionelle trompetist Adrian Konggaard, der har stået i spidsen for bandet i mere end 20 år. Adrian er en førsteklasses dirigent, der med sikker taktføring og altid godt humør leder orkester og publikum gennem musikken. Han kender sine “får” og hæfter gerne en lille anekdote på de forskellige numre.

Siden big bandet blev stiftet i 1994 har fokus ligget på at levere dansevenlig big band musik fra 1940’erne og frem til i dag. Blandt vores inspirationskilder kan nævnes Glenn Miller, Frank Sinatra, Duke Ellington, Count Basie samt nyere kunstnere som Billy Joel, Robbie Williams og Michael Bublé.

Vi har siden koncert-debuten i 1998 spillet til en lang række arrangementer i Horsens og opland. Heriblandt kan nævnes jubilæer, runde fødselsdage, diverse bryllupper, kirkekoncerter, ballroom, julekoncerter, musikfestivaler m.m. Vi sammensætter naturligvis sætlisten ud fra typen af arrangementet og gerne i samråd med dig.

Mød orkestret.