Om HBB

Horsens Big Band har i snart 30 år været leverandør af glad, iørefaldende og dansevenlig big band musik til enhver lejlighed. Big bandet består af 20 musikere heriblandt en sanger og den dygtige dirigent Inger Due.

Inger har stået ved roret siden Adrian Konggaard gav teten videre i 2022. Forud for dette stod Adrian i spidsen for bandet fra opstarten og hele 30 år frem! Det var altid med sikker taktføring og godt humør at han førte orkester og publikum gennem musikken gerne krydret med en lille anekdote. Vi har som band utrolig meget at være ham taknemmelig for.

Siden big bandet blev stiftet i 1994 har fokus ligget på at levere stemningsfyldt big band musik fra 1940’erne og frem til i dag. Blandt vores inspirationskilder kan nævnes Glenn Miller, Frank Sinatra, Duke Ellington, Count Basie samt nyere kunstnere som Billy Joel, Robbie Williams og Michael Bublé.

Vi har siden koncert-debuten i 1998 spillet til en lang række arrangementer i Horsens og opland. Heriblandt kan nævnes jubilæer, runde fødselsdage, diverse bryllupper, kirkekoncerter, ballroom, julekoncerter, musikfestivaler m.m. Vi sammensætter naturligvis sætlisten ud fra typen af arrangementet og gerne i samråd med dig.

Mød orkestret.